уторак, 1. март 2016.

USPEŠNO PROTIV ALERGIJA!

Antiparazitni program ( ruska trojka ) je jako bitan jer dok su nam prisutni paraziti, telo ne moze da iskoristi sve hranjive materije , ne moze nam pravilno raditi jetra, prosto mnogo je razloga , on se sastoji iz biljka PELIN KARANFILIĆ I TINKTURE CRNOG ORAHA.

Poznato je da se alergije često aktiviraju u proleće. Upotrebite prirodna sredstva i počnite da se pripremate pre nego što sve procveta, kako biste taj period prebrodili sa što manje problema.
Sezonske alergije javljaju se kada su u vazduhu velike koncentracije polena koji dolazi sa drveća, trave i cveća. Organizam osoba koje su alergične na polen reaguje na njega kao na napad, pa aktivira imunu odbranu u disajnom sistemu, posebno u nosu. Oslobađaju se histamini, koji mogu dovesti do blažeg ili intenzivnijeg oticanja sluzokože, suzenje očiju, oticanja lica, lučenja velikih količina sluzi i svrab. Da biste suzbili, pa možda čak i potpuno izbegli sezonske alergije, potrebna je priprema organizma na više nivoa. Bitne su tri stvari: promena ishrane, “podešavanje” imuniteta prirodnim sredstvima i čišćenje organizma, pošto nagomilavanje toksičnih materija u organizmu podstiče alergije. 
Čišćenje organizma
Čišćenje jetre. Čišćenje jetre prvi je korak u borbi sa alergijama, jer je opterećenje jetre toksinima direktno povezano alergijama. Čišćenje jetre možete obaviti posebnom metodom u okviru ANTIPARAZITNOG PROGRAMA.

Antiparazitni program.
 Organizam većine ljudi zagađen je toksinima i parazitima. Paraziti i patogeni organizmi napadaju unutrašnje organe, što može i te kako  podstaći alergije. Američki biolog, dr Hilda Reger-Klark je čitav život posvetila rešavanju ovog problema i razvila je nekoliko sada već široko korišćenih metoda, u koje spada i antiparazitni program. Sastoji se od 3 prirodna proizvoda: pelina ,  karanfilića i tinkture pravog crnog oraha. Preparat antiparazitni program po receptu dr Hulde Klark dostupan je i kod nas  http://antiparazitniprogram.rs/ i može se poručiti na telefon  060 0851088.