понедељак, 3. март 2014.

Алтернативно лечење алергије антипаразитним програмом !


Алергија је неправилно функционирање имуног система.

Организам алергичне особе бурно реагује на неке материје из нашег природног окружења, које иначе нису штетне.

Такве материје се називају "алергенима".

Реакција на алергене обично ствара упалу, која узрокује различите симптоме, као што је поленска грозница, екцем, астма и многе друге.

Механизам алергијске реакције

У здравом организму антитела штите га од вируса, бактерија и инфекција. Код алергичних особа имуни систем погрешно схвата одређени алерген као непријатеља, и почиње стварати антитела, да се одбрани од њих.

Таква антитела, која се називају иммуноглобулин Е (ИгЕ) вежу се за мастоците, којих има у обиљу под површином коже, у носу, очима, плућима и гастроинтестиналном тракту.

Када антитела ИгЕ пронађу алерген, ухвате га, изазивајући мастоците да стварају моћне хемикалије, укључујући хистамин. То изазива алергијску реакцију.


Алергијска реакција може се догодити одмах или након пар сати после контакта са одређеним алергеном. Алергијска реакција може узроковати различите симптоме.

алергијска реакција


Симптоми алергијске реакције

Симптоми алергијске реакције зависе о томе, на какав начин алерген улази у тело. На пример, полен, која се удише кроз нос, обично узрокује симптоме у носу, очима, синусима и грлу. Свима позната реакција на полен је алергијски ринитис, или поленска грозница.


С друге стране, алергија на храну најчешће узрокује проблеме у стомаку и цревима.


Алергијске реакције често се истовремено појављују на разним деловима тела.


Симптоми алергије могу да варирају од благих, до тешких и по живот опасних. Они се могу поделити зависно о томе, на које органе утичу. То су:


* Кожа: копривњача, екцем и отеклине лица

* Дишне путове: нос (поленска грозница), грло (отеклине), плућа (кашаљ, тешко дисање, бронхоспазма)

* Гастроинтестинални систем: мучнина, повраћање, болови у трбуху, пролив

* Срчано-жилни систем: осећај малаксалости, слабост, бледило, несвестица


Симптоми алергије могу бити локални - на пример, отеклине узроковане убодом пчеле, или општи (проширене по целом телу).


Анафилаксија је општа алергијска реакција, која захвата дисајне путеве и / или срчано-жилни систем, кожу и / или гастроинтестинални тракт.

Најчешћи алергени


Алергени су материје, које могу изазвати алергију, али иначе нису штетни за човека. Најчешћи алергени су:

* Гриње

* Полен

* Мачке и друге животиње, на пример, пси, коњи, зечеви и свиње

* Храна, као што су кикирики, јаја, соја, кравље млеко и плодови мора

* Убоди инсеката

* Лекови

* Плесан

* Латекс


Алергени, који се преносе ваздухом, су гриње, полен, споре плесни, длаке мачака и пса. Удисање или додир са таквим алергеном изазва осип, отицање очију, поленску грозницу или астму. Такви алергени врло ретко изазивају анафилаксију.


Прехрамбени алергени уносе се са храном. Било која врста хране може да изазове алергијску реакцију. Најчешћи алергени прехрамбени су јаја, кравље млеко, кикирики, соја, пшеница, семенке, риба и шкољке.


* Јаја и млечни производи су најчешћи узроци алергије код мале деце

* Кикирики и плодови мора најчешћи су узроци алергије код старије деце и одраслих.


Алергија на храну може изазвати локалну и општу алергијску реакцију, укључујући и анафилаксију.


Други алерген - отров инсеката, на пример, пчела и оса, улази у тело кроз убризгавање. Отров сваког инсеката је другачији, зато особа алергична на отров инсеката 1, не мора бити алергична на отров другог.


Убоде инсеката могу изазвати локалну алергијску реакцију, која понекад траје и до неколико дана, или општу директну реакцију, укључујући и анафилаксију. Због тога, што је отров убризган директно у крв, реакција може бити брза.

Код убода пчеле на месту убода остаје жалац са отровом. Да би сте спречили ширење отрова, одмах га извадите. Покушајте да га не сломите.


Лекови, као класични, тако и биљни, такође могу изазвати алергијску реакцију. Најчешћи алерген је пеницилин.


Чињенице

Истраживања Британских научника показују да се у периоду 1990-2001 године, број људи, који пати од алергије, повећао за 7 пута.


Пре 100 година реч "алергија" није ни постојала.


У 1950 години, сваки седми Американац имао је алергију. У 1970 имао ју је сваки пети, ау 1985 - сваки трећи.

 


Лечење алергије



Већ сте сигурно чули, да класична медицина алергију не лечи. Сви лекови за алергију делују на такав начин, да уклањају или ублажавају симптоме алергије.


Такви лекови блокирају реакцију имуног система, или, у тежим случајевима, потискују рад целог имуног система уз помоћ локалних и системских стероида. Иако такав приступ може помочи, он нуди само ублажавање симптома и ништа не предузима да бих решио прави узрок болести.


Пацијенти зависе о својим лековима и пате од многих нуспојава. Најгоре у свему том је, да пацијенти стално потискују свој имуни систем, што још више погоршава њихово здравствено стање.

Најновија истраживања



Многи лекари покушавају пронаћи узрок алергији, да бих створили лек за милионе људи, који пате од алергијских реакција.

У задње време била су направљена многа истраживања. Неки резултати представљају алергију у новом свијетлу:


- Пронађена је повезаност алергије са паразитима. Паразити, који се налазе у цревима човека, испуштају токсичан отпад, који нарушава нормалан рад имуног система и покреће циклус алергије.


- Потврђено је, да је здрава микрофлора црева и желуца пресудна у спречавању алергије. Добре бактерије природно штите тело од паразита, вируса и бактерија. Здрава микрофлора јача имуни систем и подстиче његов нормалан рад.


- Научници претпостављају, да су за алергију криви загађени ваздух и храна, претерано коришћење лекова, вакцинисања и нездрав начин живота.


Ови подаци су врло занимљиви, јер се слажу са тврдњама алтернативних лекара.

Алтернативно лечење алергије




Што говори алтернативна медицина о алергији? Алтернатива повезује алергију са:

* Паразитима

* Неправилним функционисањем јетре

* Ослабљеним имунитетом


1.Паразити


Алтернативна медицина већ одавно зна, да паразити могу узроковати бројне здравствене проблеме. Паразити испуштају у тело отров, који може пореметити рад имуног система и целог организма.

Паразити у јетри спречавају њено нормално функционисање. Када јетра не функционише добро, не може разликовати штетне састојке од безопасних. Тада настаје алергијска реакција.


Потврда са стране класичне медицине



Недавно су амерички лекари открили, да су токсини, које испуштају бактерије, вируси и паразити, најагресивнији алергени. Ти отрови су тако јаки, да могу пореметити рад целог организма. Вируси и паразити, који се налазе у нашем телу, трују наш организам и покрећу ланчану реакцију, која се зове алергијом.


Укратко речено, алергија је последица суптилних имуних и биохемијских поремећаја у нашем телу, узрокованих микроорганизмима.

ANTIPARAZITNI KOMPLET: 2100 din. + kurirska pošta
  TINKTURA CRNOG ORAHA, EXTRA STRONG, po originalnoj recepturi Dr. Hilde Klark. 200 ml.   ;
  BELI PELIN - druga komponenta antiparazitnog programa u obliku praha ( količina dovoljna za  kompletno  čišćenje -ekvivalent 150 kapsula) .
  KARANFILIĆ 100gr.   (sveže samleveni  - ekvivalent 200 kapsula) treća komponenta antiparazitnog programa .
Uz AP šaljem i uputstvo kako da upotrebite antiparazitni program . 060 0851 088 013/851088 

http://antiparazitniprogram.rs/


 


Лечење од паразита



За лечење од паразита алтернативна медицина нуди антипаразитни програм.


Антипаразитни програм др Кларк је најефикаснији третман против паразита икада познат. Др.Хулда Kларк, амерички био физичар и физиолог, сав свој живот посветила је проучавању паразита. Својим третманима излијечила је више од 20000 људи.


Антипаразитни програм др Кларк састоји се од три биљке: пелина, црног ораха и клинчића. Пелин, црни орах и клинчић највечи су непријатељи паразита и вируса. Изузетно су лековити и могу се користити за лечење многих болести.


Комбинација пелина, црног ораха и клинчића омогућава, да се униште не само паразити, него и њихове личинке и јајашца. То је врло битно, јер ако остану јајашца, ускоро ће се из њих појавити нови паразити.


Антипаразитни програм др Кларк уништава више од 100 врста паразита.


2.Неправилан рад јетре


Јетра је одговорна за прилагођавање "страних материја" нашему организму. Ако имате алергију, значи да ваша јетра и жучна кеса не функционишу добро.


Узрок неправилног рада јетре је обично каменац или паразити у јетри и жучном мехуру, (најчешће, цандида албицанс).


Како успоставити нормалан рад јетре


О чишћењу јетре (и целог тела) од паразита говорили смо пре, а сада ћемо размотрити чишћење јетре и жучне кесе од каменца.


Сваки човек у јетри има мање или више каменца. Каменац настаје у резултату неправилне исхране, која садржи превише холестерола, превелике телесне тежине и многих других фактора.


Требате ли ићи на операцију? Не! Постоји природни и савршено безболни начин чишћења јетре од каменца.


Метода је бесплатна, за чишћење требаће вам сок 1-2 грејпа, мало маслиновог уља и горка со (њу можете купити у свакој апотеци).



Детаљна упутства за чишћење јетре прочитајте овде. http://antiparazitniprogram.in.rs/



Чишћење ће помоћи растеретити вашу јетру и успоставити њен нормални рад. Многи људи након чишћења јетре су осетили потпуно или делимично олакшање од алергије.

Чишћење јетре препоручујемо свима, осим малој децi( do 2 god.) и трудницаma.




3.Ослабљени имунитет


Здрави организам способан је сам себе заштити од болести. И супротно, ослабљени имунитет може бити узрок многих здравствених проблема, укључујући и алергију.


У наше доба ослабљени имунитет је врло проширен проблем. За то су највише криви загађени околиш, нездрав начин живота и неправилна исхрана.



Како ојачати имунитет

* Немојте пити хлорисану воду. Користите изворску или очишћену воду.

* Узимајте што више пробиотик јогурта и ферментисаних производа.

* Једите што више воћа и поврћа, и то сировог.

* Вежбајте!

* Што више излазите у природу.

* Пијте довољно течности - воде, сокова и биљних чајева

* Бар једном годишње направите детоксикацију организма


Алтернативно лечење алергије антипаразитним програмом !


Алергија је неправилно функционирање имуног система.

Организам алергичне особе бурно реагује на неке материје из нашег природног окружења, које иначе нису штетне.

Такве материје се називају "алергенима".

Реакција на алергене обично ствара упалу, која узрокује различите симптоме, као што је поленска грозница, екцем, астма и многе друге.

Механизам алергијске реакције

У здравом организму антитела штите га од вируса, бактерија и инфекција. Код алергичних особа имуни систем погрешно схвата одређени алерген као непријатеља, и почиње стварати антитела, да се одбрани од њих.

Таква антитела, која се називају иммуноглобулин Е (ИгЕ) вежу се за мастоците, којих има у обиљу под површином коже, у носу, очима, плућима и гастроинтестиналном тракту.

Када антитела ИгЕ пронађу алерген, ухвате га, изазивајући мастоците да стварају моћне хемикалије, укључујући хистамин. То изазива алергијску реакцију.



Алергијска реакција може се догодити одмах или након пар сати после контакта са одређеним алергеном. Алергијска реакција може узроковати различите симптоме.

алергијска реакција



Симптоми алергијске реакције

Симптоми алергијске реакције зависе о томе, на какав начин алерген улази у тело. На пример, полен, која се удише кроз нос, обично узрокује симптоме у носу, очима, синусима и грлу. Свима позната реакција на полен је алергијски ринитис, или поленска грозница.



С друге стране, алергија на храну најчешће узрокује проблеме у стомаку и цревима.



Алергијске реакције често се истовремено појављују на разним деловима тела.



Симптоми алергије могу да варирају од благих, до тешких и по живот опасних. Они се могу поделити зависно о томе, на које органе утичу. То су:



* Кожа: копривњача, екцем и отеклине лица

* Дишне путове: нос (поленска грозница), грло (отеклине), плућа (кашаљ, тешко дисање, бронхоспазма)

* Гастроинтестинални систем: мучнина, повраћање, болови у трбуху, пролив

* Срчано-жилни систем: осећај малаксалости, слабост, бледило, несвестица



Симптоми алергије могу бити локални - на пример, отеклине узроковане убодом пчеле, или општи (проширене по целом телу).



Анафилаксија је општа алергијска реакција, која захвата дисајне путеве и / или срчано-жилни систем, кожу и / или гастроинтестинални тракт.

Најчешћи алергени



Алергени су материје, које могу изазвати алергију, али иначе нису штетни за човека. Најчешћи алергени су:

* Гриње

* Полен

* Мачке и друге животиње, на пример, пси, коњи, зечеви и свиње

* Храна, као што су кикирики, јаја, соја, кравље млеко и плодови мора

* Убоди инсеката

* Лекови

* Плесан

* Латекс



Алергени, који се преносе ваздухом, су гриње, полен, споре плесни, длаке мачака и пса. Удисање или додир са таквим алергеном изазва осип, отицање очију, поленску грозницу или астму. Такви алергени врло ретко изазивају анафилаксију.



Прехрамбени алергени уносе се са храном. Било која врста хране може да изазове алергијску реакцију. Најчешћи алергени прехрамбени су јаја, кравље млеко, кикирики, соја, пшеница, семенке, риба и шкољке.



* Јаја и млечни производи су најчешћи узроци алергије код мале деце

* Кикирики и плодови мора најчешћи су узроци алергије код старије деце и одраслих.



Алергија на храну може изазвати локалну и општу алергијску реакцију, укључујући и анафилаксију.



Други алерген - отров инсеката, на пример, пчела и оса, улази у тело кроз убризгавање. Отров сваког инсеката је другачији, зато особа алергична на отров инсеката 1, не мора бити алергична на отров другог.



Убоде инсеката могу изазвати локалну алергијску реакцију, која понекад траје и до неколико дана, или општу директну реакцију, укључујући и анафилаксију. Због тога, што је отров убризган директно у крв, реакција може бити брза.

Код убода пчеле на месту убода остаје жалац са отровом. Да би сте спречили ширење отрова, одмах га извадите. Покушајте да га не сломите.



Лекови, као класични, тако и биљни, такође могу изазвати алергијску реакцију. Најчешћи алерген је пеницилин.



Чињенице

Истраживања Британских научника показују да се у периоду 1990-2001 године, број људи, који пати од алергије, повећао за 7 пута.



Пре 100 година реч "алергија" није ни постојала.



У 1950 години, сваки седми Американац имао је алергију. У 1970 имао ју је сваки пети, ау 1985 - сваки трећи.

 


Лечење алергије




Већ сте сигурно чули, да класична медицина алергију не лечи. Сви лекови за алергију делују на такав начин, да уклањају или ублажавају симптоме алергије.



Такви лекови блокирају реакцију имуног система, или, у тежим случајевима, потискују рад целог имуног система уз помоћ локалних и системских стероида. Иако такав приступ може помочи, он нуди само ублажавање симптома и ништа не предузима да бих решио прави узрок болести.



Пацијенти зависе о својим лековима и пате од многих нуспојава. Најгоре у свему том је, да пацијенти стално потискују свој имуни систем, што још више погоршава њихово здравствено стање.

Најновија истраживања





Многи лекари покушавају пронаћи узрок алергији, да бих створили лек за милионе људи, који пате од алергијских реакција.

У задње време била су направљена многа истраживања. Неки резултати представљају алергију у новом свијетлу:



- Пронађена је повезаност алергије са паразитима. Паразити, који се налазе у цревима човека, испуштају токсичан отпад, који нарушава нормалан рад имуног система и покреће циклус алергије.



- Потврђено је, да је здрава микрофлора црева и желуца пресудна у спречавању алергије. Добре бактерије природно штите тело од паразита, вируса и бактерија. Здрава микрофлора јача имуни систем и подстиче његов нормалан рад.



- Научници претпостављају, да су за алергију криви загађени ваздух и храна, претерано коришћење лекова, вакцинисања и нездрав начин живота.



Ови подаци су врло занимљиви, јер се слажу са тврдњама алтернативних лекара.

Алтернативно лечење алергије






Што говори алтернативна медицина о алергији? Алтернатива повезује алергију са:

* Паразитима

* Неправилним функционисањем јетре

* Ослабљеним имунитетом



1.Паразити



Алтернативна медицина већ одавно зна, да паразити могу узроковати бројне здравствене проблеме. Паразити испуштају у тело отров, који може пореметити рад имуног система и целог организма.

Паразити у јетри спречавају њено нормално функционисање. Када јетра не функционише добро, не може разликовати штетне састојке од безопасних. Тада настаје алергијска реакција.



Потврда са стране класичне медицине





Недавно су амерички лекари открили, да су токсини, које испуштају бактерије, вируси и паразити, најагресивнији алергени. Ти отрови су тако јаки, да могу пореметити рад целог организма. Вируси и паразити, који се налазе у нашем телу, трују наш организам и покрећу ланчану реакцију, која се зове алергијом.



Укратко речено, алергија је последица суптилних имуних и биохемијских поремећаја у нашем телу, узрокованих микроорганизмима.

ANTIPARAZITNI KOMPLET: 2100 din. + kurirska pošta
  TINKTURA CRNOG ORAHA, EXTRA STRONG, po originalnoj recepturi Dr. Hilde Klark. 200 ml.   ;
  BELI PELIN - druga komponenta antiparazitnog programa u obliku praha ( količina dovoljna za  kompletno  čišćenje -ekvivalent 150 kapsula) .
  KARANFILIĆ 100gr.   (sveže samleveni  - ekvivalent 200 kapsula) treća komponenta antiparazitnog programa .
Uz AP šaljem i uputstvo kako da upotrebite antiparazitni program . 060 0851 088 013/851088 

http://antiparazitniprogram.in.rs/


 


Лечење од паразита




За лечење од паразита алтернативна медицина нуди антипаразитни програм.



Антипаразитни програм др Кларк је најефикаснији третман против паразита икада познат. Др.Хулда Kларк, амерички био физичар и физиолог, сав свој живот посветила је проучавању паразита. Својим третманима излијечила је више од 20000 људи.



Антипаразитни програм др Кларк састоји се од три биљке: пелина, црног ораха и клинчића. Пелин, црни орах и клинчић највечи су непријатељи паразита и вируса. Изузетно су лековити и могу се користити за лечење многих болести.



Комбинација пелина, црног ораха и клинчића омогућава, да се униште не само паразити, него и њихове личинке и јајашца. То је врло битно, јер ако остану јајашца, ускоро ће се из њих појавити нови паразити.



Антипаразитни програм др Кларк уништава више од 100 врста паразита.



2.Неправилан рад јетре



Јетра је одговорна за прилагођавање "страних материја" нашему организму. Ако имате алергију, значи да ваша јетра и жучна кеса не функционишу добро.



Узрок неправилног рада јетре је обично каменац или паразити у јетри и жучном мехуру, (најчешће, цандида албицанс).



Како успоставити нормалан рад јетре



О чишћењу јетре (и целог тела) од паразита говорили смо пре, а сада ћемо размотрити чишћење јетре и жучне кесе од каменца.



Сваки човек у јетри има мање или више каменца. Каменац настаје у резултату неправилне исхране, која садржи превише холестерола, превелике телесне тежине и многих других фактора.



Требате ли ићи на операцију? Не! Постоји природни и савршено безболни начин чишћења јетре од каменца.



Метода је бесплатна, за чишћење требаће вам сок 1-2 грејпа, мало маслиновог уља и горка со (њу можете купити у свакој апотеци).





Детаљна упутства за чишћење јетре прочитајте овде. http://szrsatva.wix.com/antiparazitni-program#!detoksikacija-jetre



Чишћење ће помоћи растеретити вашу јетру и успоставити њен нормални рад. Многи људи након чишћења јетре су осетили потпуно или делимично олакшање од алергије.

Чишћење јетре препоручујемо свима, осим малој децi( do 2 god.) и трудницаma.







3.Ослабљени имунитет



Здрави организам способан је сам себе заштити од болести. И супротно, ослабљени имунитет може бити узрок многих здравствених проблема, укључујући и алергију.



У наше доба ослабљени имунитет је врло проширен проблем. За то су највише криви загађени околиш, нездрав начин живота и неправилна исхрана.





Како ојачати имунитет

* Немојте пити хлорисану воду. Користите изворску или очишћену воду.

* Узимајте што више пробиотик јогурта и ферментисаних производа.

* Једите што више воћа и поврћа, и то сировог.

* Вежбајте!

* Што више излазите у природу.

* Пијте довољно течности - воде, сокова и биљних чајева

* Бар једном годишње направите детоксикацију организма